Stuur een audio—bericht aan Palestijnse gevangenen: Onze Stem voor de Palestijnse Gevangenen

Diverse organisaties die zich inzetten voor de vrijheid van Palestijnse gevangenen in Israelische gevangenissen, waaronder Samidoun Palestijnse Gevangenen Solidariteitsnetwerk, werken samen aan een campagne voor audio berichten om de Palestijnse gevangenen te steunen en solidariteit te uiten.

De berichten zullen uitgezonden worden door Asra Voice Radio (Stem van de Gevangenen) op donderdag 7 mei, zodat de gevangenen ze kunnen horen. Voor de gevangenen die de Ramadan vieren zullen de berichten een extra steun zijn in deze tijd. De berichten zullen solidariteit overbrengen van Palestijnen, Arabieren en internationals met de Palestijnen die in Israëlische gevangenissen strijden voor vrijheid.

Om mee te doen met de campagne:

1. Stuur een audio bericht via WhatsApp voor de gevangenen waarin je je steun en solidariteit uitspreekt.
2. Deze berichten zullen worden uitgezonden op 7 mei door Asra Voice Radio in Palestina, waar de gevangenen, hun families en geliefden jouw stem en solidariteit direct te horen krijgen.

Stuur je audio bericht zo snel mogelijk via WhatsApp naar een van de volgende nummers:

+96171469152
+96170970454

Gelieve aan het begin van je audio bericht je naam en land te noemen. Berichten kunnen niet langer dan één minuut zijn. Je kunt je berichten sturen in het Arabisch, Nederland, Engels of een andere taal.

Vrijheid voor de gevangen vrijheidsstrijders – Onze stem voor de Palestijnse gevangenen!

You can find the English and Arabic call for audio messages by clicking here

Leave a Comment